Meistä lyhyesti

Fiksupinta Oy sai alkunsa vuonna 2019 kun kolme eri alan ammattilaista löivät hynttyyt yhteen. Remonttipalveluiden ostamisesta tulisi tehdä helpompaa ja vaivattomampaa. Jokaisella kolmesta osakkaasta oli kokemusta paitsi remontti- ja pinnoitetöistä, myös B to C myynnistä. Päätimme, että Fiksupinnan on hankittava markkinaosuus ja maine eritavalla kuin tavallisesti. Panostamme laadun lisäksi aidosti asiakaskokemukseen ja vaivattomuuteen. Sekä myyjän että ostajan kannalta on selvää, että on mukavampiakin tapoja tehdä kauppaa kuin istuskella tuntikausia kahvikupposen ääressä ja vängätä hinnasta. 

Myyntiedustajiakin tarvitaan, sillä kaikkea on mahdoton myydä verkossa. Omakotitaloalueella kiertävä, kattopinnoituksia tarjoava,siististi pukeutuva ja hyvin käyttäytyvä edustaja on yrityksen liikkuva mainos. 

Fiksupinnan konseptina on luoda asiakkaalle uudenveroista ja näyttävää pintaa rakenteita rikkomatta. Olemme maalaus- ja pinnoitustöiden ammattilaisia ja pyrimme jatkuvasti olemaan oman alamme edelläkävijä. Kehitämme uusia toimintamalleja, jotta asiakkaan ostoprosessi olisi helpompi, mielekkäämpi ja läpinäkyvämpi kuin alalla on ollut yleisesti tapana. Tästä esimerkkinä kehitimme verkkokaupan, josta voit muutamalla napin painalluksella ostaa maalauksen, kattopinnoituksen tai muun pintaremontin.

2020-luvulla toiminnan on oltava asiakaslähtöistä ja digitaalista. Fiksupinta toimii tässä esimerkillisesti ja on viemässä koko rakennusalaa kohti parempaa huomista. 

Yhteystiedot

Toimitusjohtaja Toni Syrjäläinen 050 468 6255
Projektijohtaja Ville Pihlajamäki 0440 665 655
Myyntijohtaja Sami Suosalo 044 978 9895

Meille Töihin?

Toimintamme kasvaessa reippaille tekijöille on tarvetta.

Fiksupinta hakee ammattitaitoiseen porukkaansa asentajia ja myyntiedustajia.

FIKSUASENTAJA

Mikäli omaat kokemusta remonttitöistä, maalaus- ja tasoitetöistä tai sinusta tuntuu että olet nopea oppimaan ja työmoraalisi on kohdallaan, laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@fiksupinta.fi

FIKSUEDUSTAJA

Oletko toimelias ja kaipaat uusia haasteita, etkä pelkää puhelinta tai kohtaamisia uusien ihmisten kanssa? Fiksupinnan edustajana toimit yksityistalouksien, isännöitsijöiden ja julkishallinnon päättäjien kanssa.

Työaika on räätälöitävissä juuri sinun elämäntilanteesi mukaan ja meillä on myös etätyömahdollisuus. Takuupalkan lisäksi ansiot riippuvat omasta työpanoksesta ja asenteestasi. Meidän tuotteita ei tarvitse väkisin myydä vaan asiakkaamme ostavat ne todelliseen tarpeeseen.

Ykkösluokkaisten tuotteidemme, myyntityökalujemme ja asiakashallintajärjestelmän avulla työntekosi on mielekästä ja palkitsevaa. Tämän lisäksi myyntikouluttajamme antaa sinulle täyden tukensa sekä järjestää koulutuksia ja valmennuksia jotta evääsi eivät lopu kesken!

Laita hakemus osoitteeseen info@fiksupinta.fi