Ville kertoo julkisivumaalauksesta

Puuverhoillun omakotitalon julkisivumaalauksen hintalaskuri
Laske hinta julkisivun maalaustyölle. Näet hinnan suoraan antamiesi tietojen perusteella. Voit klikata hintaerittelyn ja tallentaa tiedoston. Mikäli kiinnostuit urakasta paina Tilaa tästä. Soitamme tilauksen jälkeen ja tarkistamme urakan sisällön. Voit silloin myös ilmoittaa lisätarpeista.
Total 0

Pidämme huolta kiinteistöstäsi

Täydellinen julkisivuremontti on iso ja kallis urakka. Kun annat meidän pitää julkisivusi maalipinnasta hyvää huolta, on sen käyttöikä jopa kymmeniä vuosia pidempi! Meillä suomessa kun säävaihtelut voivat olla hyvinkin radikaaleja, on tärkeä pitää julkisivuverhous säältä suojattuna. Joskus sataa, sitten paistaa ja lopuksi pakastaa. Hyvin huollettu julkisivuverhous on ilo silmälle ja nostaa talon arvoa.

Fiksupinta maalaa ammattitaidolla niin pienet kuin suuretkin kohteet. Pitävään urakkahintaamme kuuluu aina työn täydellinen suoritus alusta loppuun. Urakkaan kuuluu tarvittavat suojaukset, telineet, nostimet sekä maalit ja muut tarvikkeet. 

Mikäli olet ostamassa omakotitalon julkisivumaalausta, voit helposti laskea hinnan ja tilata työn suoraan kotisohvaltasi. 

Jätä yhteydenottopyyntö jos talotyyppisi on jokin muu kuin omakotitalo. Otamme puhelimitse yhteyttä vuorokauden kuluessa.

Sinua voi kiinnostaa myös

Katon pesu ja maalaus

Suomessa katto joutuu kestämään isoja säävaihteluja ja katon säännöllinen pesu pidentää kattosi käyttöikää.

Mikrosementti

Mikrosementti on monipuolinen ja joustava pinnoite, joka soveltuu seinälle, lattiaan, kattoon sekä esimerkiksi portaisiin. Mikrosementti voidaan asentaa sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin, vaikka erityisen suosion mikrosementti on saavuttanut viimevuosina kylpyhuoneissa.