Videolla Ville kertoo pinnoituksesta

Haluatko puhua ammattilaisen kanssa?

Tiilikaton pesu ja pinnoitus laskuri
Laske hinta omakotitalon tiilikaton pesemiselle ja pinnoitukselle. Näet hinnan suoraan antamiesi tietojen perusteella. Voit klikata hintaerittelyn ja tallentaa tiedoston. Mikäli kiinnostuit urakasta paina Tilaa tästä. Soitamme tilauksen jälkeen ja tarkistamme urakan sisällön. Voit silloin myös ilmoittaa lisätarpeista.
Total 0
Soita Ville Pihlajamäki 044 0665 655
Soita Henri Jokinen 041 475 4687
Soita Stefan Pönnighaus 041 7219712 Stefan palvelee asiakkaita suomen lisäksi myös saksaksi.
Soita Toni Syrjäläinen 050 371 1288

Tiilikaton pesu ja pinnoitus

Tiilikaton pesu ja pinnoitus tulisi suorittaa noin kymmenen vuoden välein.
Katon puhtaana pitäminen ja sen säännöllinen pinnoittaminen ehkäisee pakkasrapautumista ja sammaloitumista. Tiilikate säännöllisesti huollettuna kestää sukupolvelta toiselle.

Sammaleen ja muun kasvuston kertyminen katolle on jo merkki siitä, että katto vaatii muutakin kuin pelkän pesun. Pelkkä korkeapainepesu antaa katolle vain hetkellisesti kauniin ulkonäön, mutta siinä kasvanut sammal kertoi jo omaa kieltänsä katon huokoisuudesta ja siitä että se on epäpuhtauksille oiva kasvualusta. Katto voidaan pesun jälkeen maalata tai pinnoittaa värittömällä pinnoitteella.

Markkinoilla on monenlaisia pinnoitteita mutta yleensä tiilikaton pinnoituksesta puhuttaessa tarkoitetaan tiilikaton maalausta.
Mikäli tiilikatto pinnoitetaan värillisellä pinnoitteella eli maalilla, näyttää katto käsittelyn jälkeen miltei uudelta. Värillisen pinnoitteen etuna on myös se, että katon väriä on mahdollista vaihtaa ilman kallista kattoremonttia.

Tiilikattomaali levitetään huolellisen pesun ja esikäsittelyn jälkeen korkeapaineruiskulla tiilen pinnalle, jolloin maali tunkeutuu kaikkiin mahdollisiin väleihin muodostaen tiilikatolle kauniin ja kestävän vettä ja likaa hylkivän pinnan.
Tiilikattoa maalatessa on mahdollisuus maalata myös piipunpellit ja muut katolla olevat komponentit samalla värillä.

Mikäli kattotiilet eivät ole vielä kovin vanhat tai vanhahko ulkonäkö miellyttää asukasta, on ne mahdollisuus pesun jälkeen pinnoittaa myös värittömällä pinnoitteella. Tässä tapauksessa katon ulkonäkö ei muutu, mutta tiilet saavat huokoisen pintansa sijaan tiiviin vettä ja likaa hylkivän pinnan. Väritön pinnoite suihkutetaan tiilen pinnalle matalapaineruiskulla.

Fiksupinta oy käyttää tiilikaton pinnoituksessa laadukkaita Novopaintin ammattilaistuotteita.

Tiilikaton päälle kertyvä kasvusto kuluttaa tiilen elinikää nopeasti. Esimerkiksi yleinen tiilikaton ongelma sammal juurtuu tiileen ja murentaa pintaa silmin nähtävästi.

Puhdas katto kestää pidempään ja saat samalla iloksesi myös esteettisen hyödyn.

Kulunut tiili (niin katolla, kuin seinässä) kerää sisäänsä kosteutta joka aiheuttaa rakenteille suuren painokuorman. Myös syyssateilla tiileen jäänyt kosteus aiheuttaa talven aikana pakkasrapautumaa irroittaen paloja tiilestä. 

Voit tilata laskurilla laskemasi työn suoraan laskurista.

Voit myös soittaa Villelle 0440665655 ja keskustella asiantuntijan kanssa kattosi huollon vaihtoehdoista.

Jos kohteesi on normaalista poikkeava niin soita meille tai jätä sivun alaosassa yhteystietolomakkeeseen tietosi, niin sovitaan maksuton arviointitapaaminen kohteellasi.

Kiitos! Tähän vastaamme aina mieluiten.

Olemme ammattilaisten tiimi joka on ylpeä tekemisistään ja työn laadusta, siksi uskallamme toivottaa myös sinut tervetulleeksi asiakkaaksemme!

Sinua voi kiinnostaa myös

Peltikaton pesut ja -maalaukset

Suomessa katto joutuu kestämään isoja säävaihteluja ja katon säännöllinen pesu pidentää kattosi käyttöikää.

Julkisivumaalaukset

Fiksupinta maalaa ammattitaidolla niin pienet kuin suuretkin kohteet. Hyvin huollettu julkisivuverhous on ilo silmälle ja nostaa talon arvoa.

Mikrosementti

Mikrosementti on monipuolinen ja joustava pinnoite, joka soveltuu seinälle, lattiaan, kattoon sekä esimerkiksi portaisiin. Mikrosementti voidaan asentaa sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin, vaikka erityisen suosion mikrosementti on saavuttanut viimevuosina kylpyhuoneissa.