Kylpyhuoneremontille on olemassa vaihtoehto!


Ammattilaisen suorittama monivaihepuhdistus ja nanopinnoitus antaa positiivisen sysäyksen kylpyhuoneen eliniänodotteeseen ja on kustannuksiltaan minimaalinen verrattuna täydelliseen kylpyhuoneremonttiin.

Usein nanopinnoituksen yhteydessa vaihdetaan myös silikoni- ja laattasaumat.Nanopinnoitteessa on yksinkertaisuudessaan kysymys kokonaispalvelusta, jossa vanhat saniteettitilat saadaan näyttämään lähes uusilta. Nanopinnoite muodostaa laatalle ohuen hengittävän kalvon, jonka ansiosta lika, rasva ja kalkki ei enää tartu siihen. Onnistuneen nanopinnoituksen kulmakivenä on pesutilojen perusteellinen puhdistus. Pinnoite kestää käytöstä riippuen noin 2-5 vuotta ja yksityistalouksien lisäksi erittäin hyviä nanopinnoitteen käyttökohteita on esimerkiksi uimahallit, yleiset wc- ja aulatilat sekä ravintoloiden keittiöt.

Nanopinnoitteella voidaan suojata laatan lisäksi melkein mitä vain materiaaleja. Se sopii esimerkiksi keittiön työtasoille, kaapinoville ja jopa laminaatille. Nanopinnoitteen ansiosta siivous on nopeampaa ja helpompaa, kun lika jää kalvon pinnalle mikrokuituliinalla puhdistettavaksi.

Teemme yhteistyötä alan huippujen kanssa. Käyttämämme tuotteet ovat Suomessa laboratorio-olosuhteissa kehitettyjä ja valmistettuja.  Näin pidämme myös omalta osaltamme huolen siitä, että toimitusketjut ovat mahdollisimman lyhyitä ja hiilijalanjälkemme on samaa kokoa kuin 2-vuotiaan lapsen kenkä.

Nanopinnoitus perinteiseen n.10m2 kylpyhuoneeseen alkaen 449€

Kysy tarjous!