Kotisi on tehty sinua varten

Sisäpintojen remontit

Osallistu kilpailuun, pyydä tarjous sisäremontista!

Jätä tarjouspyyntösi alla olevalla lomakkeella. Lokakuun loppuun mennessä jätetyt tarjouspyynnöt osallistuvat kahden hengen kylpyläloman arvontaan. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään eikä velvoita ostamiseen.

Viihtyisässä kodissa on mukava asua. Siellä sielu ja silmä voivat levätä yhdessä. Rauhaa mielelle ja energiaa uuteen päivään tuovat tyylikkäät, sinua varten tehdyt sisustusratkaisut. 

Miltä kuulostaisivat klassiset tapetit, monikäyttöisen virheetön valkoinen tai rohkeaa tehostepinta? Me autamme sinua toteuttamaan villeimmätkin sisustusfantasiasi, oli kyseessä sitten pelkistetty skandinaavisuus tai keimaileva rokokoo. 

Pidä kodistasi huolta ilman stressiä – hanki sisäpintojen remontit ammattilaiselta. Samalla pidät yllä kotisi arvoa.vat

Mikrosementti

Tasaisen kaunis sementtinen pinta, joka ei ole kylmä? Se on mikrosementti. Suoritamme eri tilojen mikrosementoinnit ammattitaidolla.

Sisämaalaus

Kauttamme saat pohjatyöt, maalit ja maalauksen, oli sävysi sitten maalarinvalkoinen tai glitterkulta.

Lattian asennus

Uusi lattia laminaatti- tai vinyylilankusta? Me teemme pohjatyöt, hankimme tarvikkeet ja hoidamme asennuksen.

Nanopinnoitus

Edullisin kylppäriremppa! Märkätilojen pesu ja pinnoitus antaa kylpyhuoneelle raikkaan. ulkonäön ja suojaa pintoja lialta vuosia. Suositellaan myös vasta remontoituihin kylpyhuoneisiin!

Tapetointi

Paperitapetti, vinyylitapetti, kuitutapetti ja sisustustarrat totta kai. Me teemme tarvittavat pohjatyöt ja asennuksen, jossa saumat ovat suorassa.

Silikonisaumat

Tiesithän, että silikonisaumat on uusittava säännöllisesti, jotta ne säilyttävät vedenpitävyyden?