Laminaatti- tai vinyylilankkulattia

Lattian asennus

Uusi virheetön lattia, sellainen kuin sisustuslehtien kuvissa, ja vielä ilman asennustyön stressiä. Sellaisen saat, kun otat meihin yhteyttä! Fiksupinta asennetaa kotiisi uuden laminaatti- tai vinyylilankkulattian. 

Fiksupinta on pintaremonttien asiantuntija. Meillä on lattiaremontissa vaadittavaa osaamista ja kokemusta eri materiaalien käyttäytymisestä ja asennuksesta. Kun tilaat remontin meiltä, säästät hermojasi ja lopputulos on kuvankaunis – aivan kuten kaupan kuvassa.

Hyvät pohjatyöt ovat pitkäikäisen lattian perusta

Lattia rakennetaan kerros kerrokselta ja työssä on otettava useita tekijöitä huomioon. Tasainen valu, lattialämmityksen olemassaolo ja lattiamateriaaliin parhaiten sopiva äänenvaimennus ovat edellytyksiä hyvälle työlle. 

Hankimme mielellämme remontissa tarvittavat materiaalit kumppaneiltamme, jolloin varmistutaan materiaalien yhteensopivuudesta ja laadusta. Saamme useimmiten tehtyä tarvittavat hankinnat kuluttajahintoja edullisemmin. Jos hankit materiaalit itse, muista ottaa huomioon riittävän neliömäärän lisäksi 10-20 % hukka materiaalin mitoista ja asennuskohteesta. riippuen. 

Mitä lattian uusiminen maksaa?

Tasaiselle alustalle tehtävä asennustyö maksaa 20 m2 huoneeseen alkaen 900 €, huoneen muodosta, pohjan laadusta ja tarvittavista leikkauksista riippuen. Materiaalikustannukset riippuvat valituista materiaaleista. Pyydä tarjous kotiisi olla olevalla lomakkeella tai soittamalla meille!

Pyydä tarjous lattian asennuksesta

Arvomme syys-lokakuussa tarjouspyynnön jättäneiden kesken kylpyläloman kahdelle.