Laminaatti- tai vinyylilankkulattia

Lattian asennus

Videolla Ville kertoo lattian asennuksesta

Lattian asennus laminaatilla tai vinyylilankulla laskuri
Laske hinta lattian asennukselle. Näet hinnan suoraan antamiesi tietojen perusteella. Voit klikata hintaerittelyn ja tallentaa tiedoston. Mikäli kiinnostuit urakasta paina Tilaa tästä. Soitamme tilauksen jälkeen ja tarkistamme urakan sisällön. Voit silloin myös ilmoittaa lisätarpeista.
Uusi lattia
Miten haluat että toimitaan jalkalistojen kanssa.
Total 0

Uusi virheetön lattia, sellainen kuin sisustuslehtien kuvissa, ja vielä ilman asennustyön stressiä. Sellaisen saat, kun otat meihin yhteyttä! Fiksupinta asentaa kotiisi uuden laminaatti- tai vinyylilankkulattian. 

Fiksupinta on pintaremonttien asiantuntija. Meillä on lattiaremontissa vaadittavaa osaamista ja kokemusta eri materiaalien käyttäytymisestä ja asennuksesta. Kun tilaat lattian asennuksen meiltä, säästät hermojasi ja lopputulos on kuvankaunis – aivan kuten kaupan kuvassa.

Hankimme remontissa tarvittavat materiaalit yhteistyökumppaneiltamme, jolloin varmistutaan materiaalien hinta-laatusuhteesta. Saamme useimmiten tehtyä tarvittavat hankinnat kuluttajahintoja edullisemmin. Jos kuitenkin päätät hankkia materiaalit itse, muista ottaa huomioon riittävän neliömäärän lisäksi 10-20 % hukka materiaalin mitoista ja asennuskohteesta riippuen. 


Hintalaskurimme antaa kiinteän hinnan lattian asennukselle. Mikäli laskuristamme ei löydy vielä sinulle sopivaa vaihtoehtoa, jätäthän yhteydenottopyynnön niin soitamme sinulle.

Voit myös antaa yhteystietosi?