Nopeasti saumaton ja näyttävä pinta

Mikrosementti

Haluatko modernisoida kylpyhuoneesi tai vaikkapa keittiön välitilan? Mikrosementointi on nopea ratkaisu, jolla saat tasaisen saumattoman pinnan, joka näyttää tyylikkään tasaiselta sementiltä, mutta on ihanan lämmin koskea.

Mitä mikrosementti on?

Mikrosementti on palvelu, jossa mikrosementillä pinnoitettava pinta pohjustetaan, mikrosementoidaan ja päällystetään lakalla, vahalla tai muulla sulkuaineella. Mikrosementistä tulee hengittävä pinta, jonka voi asentaa nopeasti vaikka vanhojen laattojen päälle. Koska pinta hengittää, on tärkeää varmistaa, että pohjan kosteussulku on hyvin tehty, jos kyseessä ovat kosteat tilat.

Käytämme vain laadukkaita mikrosementointituotteita niin pohjatöihin, sementointiin kuin pinnoitukseen. Mikrosementointi vaatii äärimmäistä huolellisuutta. Koska koko työprosessi on omissa käsissämme, voimme varmistaa tasaisen laadun ja huolella tehdyn työn. 

Mikrosementointi sopii kylpyhuoneen lisäksi lattioihin ja monille muille kodin sisä- ja ulkopinnoille. Pinnoilla, jotka ovat kovan kulutuksen kohteena, tulee muistaa säännöllinen uusintavahaus tai -lakkaus. Saat sen myös meiltä. 

 

Mitä mikrosementointi maksaa?

Kylpyhuoneen mikrosementointi on edullinen toimenpide. Mikrosementoinnin hintaan vaikuttaa monia tekijöitä, mutta voit saada tämän modernin tyylikkään pinnan kotiisi edullisimmillaan vain 170 € /m2. Tilaa omasi alta!

Pyydä tarjous mikrosementoinnista

Arvomme syys-lokakuussa tarjouspyynnön jättäneiden kesken kylpyläloman kahdelle.