Nopeasti saumaton ja näyttävä pinta

Mikrosementti

Videolla Ville kertoo mikrosementistä

Kylpyhuoneen mikrosementointilaskuri
Laske hinta kylpyhuoneen mikrosementoinnille. Huomaathan, että laskurissa oleva työstettävä pinta-ala käsittää sekä lattia- että seinäneliöt, mikäli molemmat pinnoitetaan. Näet hinnan suoraan antamiesi tietojen perusteella. Voit klikata hintaerittelyn ja tallentaa tiedoston. Mikäli kiinnostuit urakasta paina Tilaa tästä. Soitamme tilauksen jälkeen ja tarkistamme urakan sisällön. Voit silloin myös ilmoittaa lisätarpeista.
Määrittele työn tekemiseen vaadittavat lisätoimet?
Jotta saat kylpyhuoneestasi uuden veroisen harkitse vielä nämä lisätyöt?
Total 0

Mitä on mikrosementti?

Mikrosementti on monipuolinen ja joustava pinnoite, joka soveltuu seinälle, lattiaan, kattoon sekä esimerkiksi portaisiin. Mikrosementti voidaan asentaa sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin, vaikka erityisen suosion mikrosementti on saavuttanut viimevuosina kylpyhuoneissa. Fiksupinnan käyttämä ja SBL:n maahantuoma pavicem-mikrosementti sopii käytettäväksi suoraan vesieristeen tai vanhojen laattojen päälle. Laattojen päälle märkätiloihin asennettaessa on varmistettava että tilasta löytyy vedeneristys ja esimerkiksi irtiolevat laatat on kiinnitettävä huolella ennen mikrosementin asentamista. Pinnoittamalla vanhat laatat voit säästää tuhansia euroja verrattuna perinteiseen kylpyhuoneremonttiin. 

Mikrosementistä löytyy kymmeniä eri värivaihtoehtoja ja se sopii hyvin tehosteseinän tekemiseen, keittiön välitilan pinnoitukseen tai vaikka kellarin lattiaan. Pinta on kova, vedenpitävä, joustava ja pitkäikäinen vain noin 1-2 millimetrin paksuisena. Pintaan ei jää likaa kerääviä saumoja ja se on helppohoitoinen. Mikrosementtiä levitetään useita ohuita kerroksia ja kerrosten määrä riippuu käyttökohteesta. Laatan päälle ohuita kerroksia tulee useimmiten viisi, kun taas esimerkiksi tehosteseinään riittää kolme kerrosta.

Mitä mikrosementointi kylpyhuoneeseen maksaa?

Hintalaskurimme antaa sinulle kiinteän hinnan kylpyhuoneesi remontille. Mikäli sinulle sopivaa vaihtoehtoa ei vielä laskuristamme löydy, jätäthän yhteydenottopyynnön niin soitamme sinulle.

Tai voit myös jättää yhteystietosi meille?

Sinua voi kiinnostaa myös

Silikonisauman vaihto

Silikonisaumojen vaihto tulisi suorittaa käytöstä riippuen noin 3-6 vuoden välein. Silikonin päätehtävänä on toimia rakenteiden liikuntasaumana. Ajan myötä silikoni kuitenkin hapertuu ja se antaa vedelle mahdollisuuden päästä laatan alle.

Katonpesu ja pinnoitus

Suomessa katto joutuu kestämään isoja säävaihteluja ja katon säännöllinen pesu pidentää kattosi käyttöikää.