Kylpyhuoneremontin vaihtoehto

Nanopinnoitus

Oliko kylpyhuoneenne ihana vielä muutama vuosi sitten ja haluaisit palauttaa sen entiseen loistoonsa? Nanopinnoitus on tällöin juuri oikea ratkaisu. Laadukas monivaihepuhdistus saa kylpyhuoneen, keittiön tai wc:n näyttämäään uudelta ja nanopinnoitus auttaa pintoja säilyttämään loistonsa pidempään.

Ammattilaisen suorittama monivaihepuhdistus ja nanopinnoitus antaa positiivisen sysäyksen kylpyhuoneen eliniänodotteeseen. Nopea toimenpide on kustannuksiltaan ja kestoltaan minimaalinen verrattuna täydelliseen kylpyhuoneremonttiin.

 

Mitä nanopinnoitus on?

Nanopinnoitus tarkoittaa palvelua, jossa  WC tai kylpyhuone saadaan näyttämään lähes uudelta. Nanopinnoite muodostaa laatalle ohuen hengittävän kalvon, jonka ansiosta lika, rasva ja kalkki eivät enää tartu pintaan. Onnistuneen nanopinnoituksen kulmakivenä on pesutilojen perusteellinen puhdistus. Pinnoite kestää käytöstä riippuen noin 2-5 vuotta. 

Nanopinnoitteella voidaan suojata laatan lisäksi melkein mitä tahansa materiaaleja. Se sopii esimerkiksi keittiön työtasoille, kaapinoville ja jopa laminaatille. Nanopinnoitteen ansiosta siivous on nopeampaa ja helpompaa, kun lika jää kalvon pinnalle mikrokuituliinalla puhdistettavaksi.

Nanopinnoituksessa käyttämämme tuotteet ovat Suomessa laboratorio-olosuhteissa kehitettyjä ja valmistettuja. Näin varmistamme paitsi korkealaatuisten materiaalien käytön, myös lyhyet toimitusketjut ja pienen hiilijalanjäljen. 

Usein nanopinnoituksen yhteydessa vaihdetaan myös silikoni- ja laattasaumat. Kodin lisäksi nanopinnoite on erittäin suositeltava ja elinkaarta pidentävä palvelu julkisiin tiloihin, kuten esimerkiksi uimahalleihin, yleisiin wc- ja aulatiloihin sekä ravintoloiden keittiöihin.

 

Mitä nanopinnoitus maksaa?

Kylpyhuoneen nanopinnoitus on edullinen toimenpide. Nanopinnoituksen perinteiseen n.10m2 kylpyhuoneeseen voi saada jo hintaan 449 €. Tilaa omasi alta!

Pyydä tarjous nanopinnoituksesta

Arvomme syys-lokakuussa tarjouspyynnön jättäneiden kesken kylpyläloman kahdelle.