Fiksupinta kehystää kylpyhuoneesi

Silikonisaumojen vaihto

Videolla Ville kertoo silikonisauman vaihdosta

Silikonisaumojen vaihto - hintalaskuri
Laske hinta kylpyhuoneen silikonisauman vaihtotyölle. Näet hinnan suoraan antamiesi tietojen perusteella. Voit klikata hintaerittelyn ja tallentaa tiedoston. Mikäli kiinnostuit urakasta paina Tilaa tästä. Soitamme tilauksen jälkeen ja tarkistamme urakan sisällön. Voit silloin myös ilmoittaa lisätarpeista.
Total 0

Silikonisaumojen vaihto tulisi suorittaa käytöstä riippuen noin 3-6 vuoden välein. Silikonin päätehtävänä on toimia rakenteiden liikuntasaumana. Ajan myötä silikoni kuitenkin hapertuu ja se antaa vedelle mahdollisuuden päästä laatan alle. Vesieristeen ja laatan väliin päässyt vesi voi aiheuttaa kopolaattoja ja pahimmassa tapauksessa laatat voivat irrota kokonaan. 

Saumoissa oleva homeenestoaine kuluu ajan saatossa ja inhottava mutta sinällään vaaraton pintahome valtaa saumat. Silikonisaumojen vaihto on edullinen mutta tarpeellinen huoltotoimenpide, eikä sitä kannata loputtomiin siirtää. Pienellä panostuksella saat saniteettitiloihin kauniit saumat, jotka hoitavat tehtävänsä taas seuraavat viisi vuotta.

Huomioi, että taloyhtiöissä silikonisaumojen vaihto kuuluu lähes aina osakkaan vastuisiin.

Mitä silikonisaumojen uusiminen maksaa?

Hintalaskurimme antaa silikonisaumojen vaihdolle kiinteän hinnan. Mikäli laskuristamme ei löydy sinulle sopivaa vaihtoehtoa, jätä yhteydenottopyyntö niin soitamme sinulle.

Voit myös jättää yhteystietosi.