Uutta väriä seiniin ja kattoon

Sisämaalaus

Kauneus on katsojan silmissä ja sinun silmäsi loistavat. Siksi ansaitset kodin, jonka pinnat on tehty huolella ja laadukkaasti mieltymystesi mukaisiksi. Me teemme sen sinulle. Tasoitamme reikäiset tai epätasaiset pohjat ja maalaamme seinät haluamaasi sävyyn ja tekstuuriin.

Fiksupinnalla on vuosien kokemus vaativistakin tasoitetöistä ja pintojen valmistelusta. Hyvin tasoitetun pohjan arvon näkee vasta maalauksen jälkeen, kun kaunis pinta loistaa tasaisesti, eikä halkeile. Tasoituksen jälkeen maalaaamme pinnan sovitulla laatumaalilla haluttuun sävyyn, oli kyseessä sitten klassinen maalarinvalkoinen tai mintunvihreä tekstuurimaali.

Ammattimaalarin työn tunnistaa siitä, että seinät tehdään kerralla kuntoon, eikä paikkamaalausta tarvita.

Laadukkaat maalit ja materiaalit toimivat parhaiten

Olemme ylpeitä jäljestämme ja haluamme pitää laatumme erinomaisella tasolla. Työn laadun lisäksi myös käytetyt materiaalit ovat avainasemassa onnistuneen lopputuloksen kannalta.

Tästä syystä käytämme vain laadukkaita materiaaleja, joiden käyttäytymisen eri olosuhteissa tunnemme. Hankimme sisämaalauksessa käytettävät maalit ja pohjamateriaalit, jolloin ne tulevat useimmiten myös itse hankittuja edullisemmiksi.

Vaihdetaanko samalla listat? Paras jälki ja loistavin ilme saadaan, kun samalla uusitaan huoneeseen uudet, upeat listat. Tilan käytöstä riippuu, millaisia listoja siinä kannattaa käyttää: puuta vai mdf:ää. Hankimme työmaalle listat haluamassasi tyylissä, tarvittaessa haluamaasi sävyyn käsiteltyinä.

Mitä sisämaalaus maksaa?

Sisätilojen maalauksen hintaan vaikuttaa eniten maalaukseen ja pohjatöihin tarvittava aika sekä materiaalit. Suoraseinäisen 20m2 huoneen maalauksen voit saada jo hintaan 750 €. Hintaan lisätään materiaalikulut. Tilaa omasi altai

Pyydä tarjous maalauksesta

Arvomme syys-lokakuussa tarjouspyynnön jättäneiden kesken kylpyläloman kahdelle.