Uutta väriä seiniin ja kattoon

Sisämaalaus

Kauneus on katsojan silmissä ja sinun silmäsi loistavat. Siksi ansaitset kodin, jonka pinnat on tehty huolella ja laadukkaasti mieltymystesi mukaisiksi. Me teemme sen sinulle. Tasoitamme reikäiset tai epätasaiset pohjat ja maalaamme seinät haluamaasi sävyyn.

Fiksupinnalla on vuosien kokemus tasoitetöistä ja pintojen valmistelusta. Hyvin tasoitetun pohjan arvon näkee vasta maalauksen jälkeen, kun kaunis pinta loistaa tasaisesti, eikä halkeile. Tasoituksen jälkeen maalaamme pinnan sovitulla maalilla haluttuun sävyyn, oli kyseessä sitten klassinen maalarinvalkoinen tai mintunvihreä tehostemaali.

Ammattimaalarin työn tunnistaa siitä, että seinät tehdään kerralla kuntoon, eikä paikkamaalausta tarvita.

Laadukkaat maalit ja materiaalit toimivat parhaiten

Olemme ylpeitä jäljestämme ja haluamme pitää laatumme erinomaisella tasolla. Työn laadun lisäksi myös käytetyt materiaalit ovat avainasemassa onnistuneen lopputuloksen kannalta.

Tästä syystä käytämme vain laadukkaita materiaaleja, joiden käyttäytymisen eri olosuhteissa tunnemme. Hankimme sisämaalauksessa käytettävät maalit ja pohjamateriaalit, jolloin ne tulevat useimmiten myös itse hankittuja edullisemmiksi.

 

Mitä sisämaalaus maksaa?

Hintalaskurillamme saat tietää kiinteän hinnan asuntosi maalaukselle. Mikäli haluamaasi vaihtoehtoa ei vielä löydy laskuristamme, jätäthän yhteydenottopyynnön niin soitamme sinulle.  

Videolla Ville kertoo sisämaalauksesta

Sisämaalauksen hintalaskuri
Laske hinta sisämaalaukselle. Näet hinnan suoraan antamiesi tietojen perusteella. Voit klikata hintaerittelyn ja tallentaa tiedoston. Mikäli kiinnostuit urakasta paina Tilaa tästä. Soitamme tilauksen jälkeen ja tarkistamme urakan sisällön. Voit silloin myös ilmoittaa lisätarpeista.
Tehosteseinät
Haluatko asunnosta yksilöllisen? Tehosteseinän kooksi on laskurissa arvioitu n.10m².
Total 0

Voit myös jättää yhteystietosi