Kaunista kotisi klassisesti

Tapetointi

Kotisi on linnasi, mikset tekisi siitä mieleistäsi? Kun haluat seinäpinnoille kauniin ratkaisun tai kevyen tekstuurin, tapetointi on loistava valinta. Laadukas tapetointi saa kotisi näyttämään viimeistellyn arvokkaalta. Tehdään kodistasi unelmakoti. Tasoitamme pohjan, asennamme tapetit seinille ja listoitamme tilan, jotta saat kerralla valmista.

Fiksupinnalla on vuosien kokemus vaativistakin tasoitetöistä ja pintojen valmistelusta. Hyvin tasoitetun pohjan arvon näkee vasta tapetoinnin jälkeen. Vaikka tapetointi peittääkin pieniä pohjan pintavirheitä, ei työssä kannata mennä helpoimman kautta – tapetoinnin korjaaminen jälkikäteen on suurempi urakka.. Tasoituksen jälkeen tapetoimme pinnan sovitulla tapetilla, jonka joko hankimme puolestasi tai jonka voit hankkia itse. Tapetointi päättyy vasta listoitukseen, jolla reunat tasataan ja huoneeseen saadaan viimeistely ulkoasu. Aivan kuten tapetilla, myös erityylisillä listoilla voidaan vaikuttaa lopputulokseen. Kysy meiltä lisää listavaihtoehdoista.

Laadukkaat tapetit ja materiaalit toimivat parhaiten

Olemme ylpeitä tapetointijäljestämme ja haluamme pitää laatumme erinomaisella tasolla. Työn laadun lisäksi myös käytetyt materiaalit ovat avainasemassa onnistuneen lopputuloksen kannalta.

Tapetoinnissa pohjamateriaali vaikuttaa tarvittavien valmistelutoimenpiteiden määrään. Joskus muutaman naulanreiän paikkaaminen riittää, toisinaan pohjalle asennetaan ensin makulatuuripaperi tai muita materiaaleja laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi. 

Jos hankit tapetit itse, kerro meille siitä tarjouspyynnössäsi. Me autamme arvioimaan tarvittavien materiaalien määrän.ja tiedon pohjalta osaamme varautua asennukseen oikeilla työkaluilla ja liimoilla. Voimme myös hankkia tarvittavat materiaalit sekä auttaa niiden valinnassa tilaan sopiviksi. Erityisesti sijoitusasuntojen kohdalla otamme näin yhden vaiheen pois omistajalta ja samalla autamme pitämään sijoituksen arvoa yllä.

Tilan käytöstä riippuu, millaisia listoja siinä kannattaa käyttää: puuta vai mdf:ää. Hankimme työmaalle listat haluamassasi tyylissä, tarvittaessa haluamaasi sävyyn maalattuina.

Mitä tapetointi maksaa?

Tapetoinnin hintaan vaikuttaa eniten tapetointiin ja pohjatöihin tarvittava aika sekä materiaalit. Suoraseinäisen 20m2 huoneen tapetoinnin ja naulareikien tasoituksen voi saada jo hintaan 1 000 €. Hintaan lisätään materiaalikulut. Tilaa omasi alta!

Voit jättää yhteystietosi