Fiksupinta Oy:n

Tietosuojaseloste

Rekisterin tiedot

Rekisterin nimi

 

Fiksupinta Oy henkilötietorekisteri

 

Rekisterinpitäjä

 

Fiksupinta Oy (Y:3088109-9)
Rakentajantie 17, 36200 Kangasala
info@fiksupinta.fi

 

Henkiötietojen käsittelyn tarkoitus

 

Käsittelemme henkilötietoja voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti. Fiksupinta Oy henkilötietorekisterin tarkoitus on kehittää tuotteiden tunnettavuutta, laatua, myyntiä ja asiakastyytyväisyyttä. Keräämme rekisteriä yhteistyökumppaneilta, kolmansilta osapuolilta, asiakas suhteen alkaessa ja markkinointitoimin. Käytämme rekisteriä kunnioittaen asiakkaan yksityisyyttä ja tavoittelemme mielekästä oikeinkohdistunutta osuvaa viestintää.

 

Rekisterin tietosisältö

 
  • Yrityksen nimi
  • Yksityisasiakkaan nimi
  • Osoitetiedot
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Viestintähistoria
  • Tuleva asiakkuustarve
  • Maksu ja laskutustiedot
  • Referenssioikeus
  • Osallistuminen arvontaan
  •  

Rekisteriä voidaan käyttää

 
    • Markkinointiin
    • Myyntiin
    • Suoramyyntiin
    • Analytiikkaan
    • Asiakkuuden ylläpitämiseen
    • Asiakkuuden hoitoon liittyvissä tehtävissä
    • Asiakaskokemuksen ja -tyytyväisyyden
      kehittämiseen
    • Kohdennetun sisällön tuottamiseen
    • Tuotekyselyihin

     

    Tietosuoja- ja evästekäytäntö


    Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt Fiksupinta Oy:n (evästeet ja siihen rinnastettavat) ja kolmansien osapuolien (esim. google, facebook) evästekäytännöt. Ylläpidämme tietoturvallisuutta suojellaksemme henkilötietoja.

    Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

    Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle ilman asiakkaan lupaa. Fiksupinta Oy käyttää pääasiassa ohjelmistoja joissa tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA ulkopuolelle. Jos tietoja kuitenkin siirretään, huolehtii rekisterinpitäjä henkilötietojen suojan riittävästä tasosta. Tietojen luovutuksen suhteen noudatamme voimassa olevaa lakia ja viranomaismääräyksiä.

    Rekisteröidyn oikeudet

    Rekisteröidyllä on oikeus saada haltuunsa, tarkastaa, korjata ja poistaa häneen liittyvä rekisteröintitieto voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti

  •  

  •